april 13, 2010

Pause forbi - nye tider!

Jeg har holdt en længere pause fra denne blog. Sidste sommer - i august 2009 - fik jeg, efter næsten et år med mange smerter, stillet diagnosen leddegigt (rheumatoid arthrit) og kort tid derefter blev jeg bevilliget førtidspension.
Det var noget af en mundfuld at sluge og det har givet anledning til mange tanker om fremtiden. Den lange vinter hjalp ikke meget på det, så jeg har været i hi temmelig længe.


MEN - lyset er tilbage, humøret på vej op og jeg er fuld af idéer og lyst til mange ting. I dag har jeg hentet en pakke på posthuset - 18 lækre, smukke og farverige stykker stof.


Nu skal der quiltes!

Stoffet er fra Kaffe Fassett's Quilting Weight Collection og er købt hos QuiltHome.com, som jeg ikke kan anbefale nok. De har et helt utroligt udvalg, super service - og så er det billigt i forhold til danske priser. Jeg har regnet på det og med rabat (20%), fragt OG importtold, så har det kostet mig helt nøjagtigt 79,- kr/meter. Noget af en besparelse, når man tænker på, at jeg har set samme stof i danske butikker til priser fra 149,- til 175,- kroner/meter.

Også en ting, der er med til at gøre glæden bare liidt større;-))

Jeg har læst en hel del blogs i det forløbne år. Især har jeg læst mange designblogs - om indretning, møbler, kunst etc. Jeg har fundet nogle blogfavoritter og har masser af planer og idéer til indretning af mit lille hjem, som efter mange års forsømmelse trænger til en kærlig hånd over det hele og en af planerne er at blogge om mine kommende DUI-projekter.

Og så har jeg TADAAAA - fået et nyt og supergodt camera. Så slut med slørede fotos - håber jeg;-)

* * *
For my english readers:
The break is over. After a turbulent year which included a diagnosis of rheumatoid arthritis and a lot of thinking about the future - the light is finally here, the mood is up and rising and spring is all over the place.

Today I picked up a nice and heavy parcel at the postoffice and I just love my 18 new Kaffe Fassett fabrics!
The colours and patterns make me soooo happy - and that is actually the only thing, that really matters, no? QuiltHome.com delivered my fabric within 14 days and Angel Cindy wrote a nice message on the order. Thank you Cindy! You bet I'll enjoy a wonderful time sewing!

And - I've read a lot of blogs in the last year. Especially blogs about interior decorating, design, art and I've found some new favorites. My home is in dire need of a good and thorough redecoration, paint etc. after many years of neglect and I have a lot of ideas and plans - some of which I plan to blog about.
And ohhhh... I've got a new and fabulous camera! So no more blurry photos - I hope *s*

Ingen kommentarer: