juni 03, 2008

Location, location!

Fedt er lissom ejendomsmarkedet. Det handler om location, location, location!

Om de gode og mindre gode placeringer af denne substans på og i det menneskelige stativ.


Jeg får en del e-mails om dit og dat, som jeg 'subscriber' på. Det er alt lige fra Vogue, alt om Haven, kunst, mad og rejser til internationale og videnskabelige nyheder. En god blanding, der kan stille de fleste af mine nysgerrigheder på højt såvel som lavt plan. Ikke sådan at forstå, at fx Vogue er på lavt plan! Åh nej - dér hentes meget inspiration til hjemmekreationerne - klær' ska' der til!

Nu har jeg lige læst om fedt. Menneskefedt. Fordelt på forskellige locations.

Ta' nu sådan noget som fedt på røveren. Det anses for at være sundt i passende mængder og pt er der masser af mennesker, der gerne vil ha' røv som Miss/Mister ditten-datten. Mænd og kvinder får balleimplantater eller sprøjtet overskydende mavefedt ind, dét hvor der før var.....nåh ja.... lidt 'fladt'. Som at ha' en villa på Lolland eller i Nordjylland og lægge sort skifer på taget, installere en jacuzzi i hønsehuset eller skifte den perlegrusbelagte indkørsel ud med brosten, som familjens debile teenagere har smuglet hjem fra revolutionen på Nørrebro... for at forøge salgsværdien - man ved jo aldrig om man får skidtet solgt på grund af lige netop dén lille detalje!

Eller hva' med det omvendte: Udsugning af knæ, lår, hofter, arme - selv øreflipper og fingre bliver fedtsuget i dag..... Det svarer vel til at ha' en villa i Søllerød eller på Strandvejen og diskret skille sig af med det gode, gamle haveskur nederst i haven eller ungernes sandkasse eller fjerne andre arkitektonisk/æstetiske 'pletter' på locationen af angst for fald i salgsværdien - eller naboens lille rynke på den plastiske næse.

Så er der den mindst attraktive location af dem alle: Bugen. Ughh..

I min e-mail læser jeg, at taljemålet er vigtigere end vægten. At hvis kvinder har en HTR (hofte-talje-ratio) under 1,00 og et taljemål over 82,50cm så skal der handles omgående .... inden bedemanden .... øhhh .. ejendomsmægleren beklagende må afslå at handle denne ejendom, da en handel er udsigtsløs.Nu har jeg siddet en time og kigget hen på mit sy-grej. Jeg har spottet målebåndet. Det hænger over en stoleryg. Jeg er ret sikker på, at det ikke i dag har dén indbyggede elasticitet, som et rigtigt målebånd ifølge skræddere bør ha'. Eller kan skrumpe. Aj, jeg gider ikke. Måle fedtet.
Nu har jeg jo heller ikke nogen ejendom til salg. Eller behov for en ejendomsvurdering. Og behøver for såvidt ikke bekymre mig om location. Jeg bor udmærket og har ikke tænkt mig at flytte foreløbigt.


Men alligevel?

Jeg måler mig i morgen.


Måske....

Ingen kommentarer: