oktober 14, 2008

En TV-ting.... som har udviklet sig

Det begyndte meget stille og roligt. En hel masse bomuldsgarn, som lå i brændekurven og som jeg bare ikke længere ville bruge til det projekt, som jeg for længst har glemt jeg brændte for.


Orange, gule, blå og meget lys blå - mange nøgler - og så en fin gul-karry-grøn farve, som jeg hækler rundt om hver lap.
Det matematiske og logiske fornægter sig ikke. Jeg fandt hurtigt et system, så jeg ikke hæklede ens lapper - hver eneste er unik - ingen har en 'mage'.

Well - her er så et bevis på, hvor meget TV keder mig *G*. Og det er ikke svært at sidde med - det går hurtigt - 9-10 lapper på en aften, kan man sagtens lave.
80 forskellige lapper, enkelte næsten færdig med den karrygrønne kant omkring - og noget der ligner 400 ender, der skal hæftes. Det blir' sejgt at komme igennem.Og nu er spørgsmålet så, om jeg skal hækle lapperne sammen eller sy dem.... Skal de hækles, må jeg købe mere garn og så er det jo ikke længere et 'reste-tæppe' og så ender jeg sikkert med at få rester tilbage af det købte. Og så er jeg næsten lige vidt som før - for alt andet lige, så er der sket et stort indhug i bomuldsbestanden.

Jeg tror jeg syr det sammen:o))

4 kommentarer:

Rosa sagde ...

Pheew... farverne på alle firkanterne ser mig noget skrappe ud.
'Kameraets fejl' - selvfølgelig!

LuAnn sagde ...

I love this pile of granny squares you've crocheted. They are beautiful. I linked to your blog through Lit and Laundry. Can you help me figure out how to translate your blog to English? You do great work!!!!!

Rosa sagde ...

Thanks Luann - I've just started sewing all the squares together and hiding all the yarn-ends.

Unfortunately I don't know how you can translate my text - I believe there must be some kind of Google-thing, that can do it, but I'm not sure.

However - I read a lot of american sites and love it (you are sooo talented, innovative and inspiring) and I have the pleasure of many US-guests here on my blog - so I've been thinking of adding a shorter translation in English to my posts.
I read English well - but writing is not my best - especially when it comes to craft terms I'm often in trouble.

But I'll think about the English version *S*

Margit sagde ...

en masse smukke lapper - oldemorfirkanter er bare så skønt at hækle
x
creativetail.blogspot.com