maj 05, 2012

Crochet a bag

Jeg er i fuld gang med at quilte min babyquilt. Men det går langsomt, meget langsomt, maskinen driller og jeg er ude af træning. Pauser er der mange af - ikke mindst er vejret supergodt så der er andre ting, der lokker.

En pauseting kan sagtens være at sidde og surfe på nettet og falde over ting, som man egentlig kun kan drømme om at eje. Nogle gange får man måske ovenikøbet den overmodige tanke, at dét der - det kan man da sagtens lave selv. Teoretisk er man jo et geni, så kom ikke her;-)

I'm quilting the babyquilt, its a slow, slow process. The machine is acting up and I'm out of practice. The weather is fine and I need a lot of breaks, which include some surfing and dreaming about things I want to own. Things I in my genious superiority believe I could make my self. In theory that is;-)


fra Net.a.porter (some months ago - not in store now)
Granny squares har sit store come-back og feberen hærger over hele hækleverdenen. Den ER da fin! Men ok. Måske lidt for fin til mig - den er nemlig fra Dolce & Gabbana og koster 1.600 Euro. Yep.
Jeg må indrømme, at det rykker i mig for at få gang i hæklenålen. Det er ikke hver dag jeg kan spare i omegnen af 12.000 danske kroner på en taske og hvor svært vil det egentlig være at hækle sår'n en fyr, hva'?
Kender man en god skomager, der gerne syr skindkanter og hanke med sjækler og fancy metaldimser på hjemmelavede genistreger (og det gør man!) så skulle der ikke være nogetsomhelst i vejen for at fremstille sådan en fin fyr. Hvis altså det ikke lige var for UFO-bunken og den babyquilt, som gerne skulle være færdig inden barnet skal i skole.
Og det er naturligvis den helt ærlige grund og ikke en dårlig undskyldning.
He..he..

Granny squares are all over. It IS a nice bag! But - maybe a bit too nice for me. It's from Dolce & Gabbana and cost 1600 Euros. Yeah..
How hard would it be to save that much money on such a bag? The thought is very attractive. Very!
But the UFO-pile is sky high and the baby needs his quilt before he starts school. And that is not an excuse. Of course not. At all.


Fra Net.a.porter
I stedet må man begrænse sig, ikke gå over gevind (selv om det er sjovt!) så jeg har i stedet fremstillet nogle småting. Hæklede forstås. Og ikke helt let - jeg så en video på YouTube og jeg tror jeg kørte den igennem omkring 35 2 gange. Men jeg lærte det. Og nu er jeg så et geni til at lave hæklede blomster. Åhada. Hvor meget genialitet kan et menneske egentlig bære?

I must limit my self (Which is sooo boring!) so instead I made a few cute flowers. I saw the video about 35 2 times from this nice blog - and now I'm a genious. Again;-)My photo
 To små og en tredje i dobbelt garn. Set her på en fin blog blog med mange søde hæklede ting. Lidt i den nuttede afdeling, som er ved at orme sig vej ind i mit håndarbejdsunivers. Jeg gør hvad jeg kan for at holde det ude, men altså - så genial er jeg ikke;-)

Two small and a third in double yarn. A bit too cute for me but the cuteness seems to sneak into my crafting life more and more. I can't seem to keep it out, I'm just not that genious;-)


from Apple Blossom Dreams (scroll down)
 
Jeg overgir' mig.
Det er katme' sødt;-)

I surrender.
It is damn cute!!

3 kommentarer:

Wendy sagde ...

It IS a lovely bag. As soon as I saw it I thought "I could make that"! I think I have the same over-ambition, I think I can make anything and I can't at all!

Love your crochet flowers, they are SO addictive.

patchworker sagde ...

Ja, man må sige, at håndarbejde har fået en renæcance og hvad man dog kan lave af garn og en hæklepind. Desværre kan jeg ikke hækle ;-)))
Hilsen Esther

Rosa sagde ...

Esther, det er svært for mig at tro at der er noget håndarbejde du ikke kan lave:-)))