marts 05, 2012

UFO Give-Away Winners!

Uha - det var da nervepirrende at lave sådan en lodtrækning *lol*
Fordi jeg har været så fræk at kommentere på en hel del indlæg så kan jeg ikke bruge nogle af de der automatiske lodtrækningsgadgets - jeg turde i hvert fald ikke:-)

Så det er foregået på gammeldaws facon - tælle, tælle, tælle hvor mange der har kommenteret på hvilke indlæg - skrive små lapper papir med alle navnene på - op i den flotte keramikskål og hver gave blev så placeret ved siden af  - lukke øjnene og trække.For katten - det var da nervepirrende!!!!
Lige lovlig meget spænding her på en mandag *lol*

Men her er resultaterne (ik' så meget snak):


Congratulations to Wendy - you won 6 fat quarters from Tina Givens!
(please mail your adress to me)


Tillykke til Grete - du får 8 fat quarters fra Denyse Schmidt!


Tillykke til Helle - der er batik på vej til dig!!


Tillykke til Bente - som vandt lidt Kaffe Fassett guf!Og dobbelt Tillykke til Lone Nygaard som vandt 2 priser!
(jo, det er rigtigt. Jeg har ikke snydt!)

Husk at maile jeres navne og adresser til mig.


Tak til alle for en sjov og lærerig Give-Away - dejligt at I havde lyst til at være med!

Thanks to all for a fun and inspirational Give-Away - so great you wanted to join!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


Jeg er et fjols. Jeg fortalte jer at jeg havde en ekstra gave, små lækre stykker silke, organza etc. Det har jeg. Men jeg kan ikke finde det. Jeg kan overhovedet ikke finde den pokkers lille pose! Bær over med mig.

Oh by the way: I'm a dork. I told you I had an extra gift, a small goodie bag of small pieces of silk, organza etc. I do. But I can't find it. I just can't find it. I really, really can not find the bloody thing. My apologies.   

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillykke til de meget heldige vindere :-)

Mange hilsner
Lone

Bits of Stitching! sagde ...

Congrats to all the winners!

Grete sagde ...

Gratulerer til de andre vinnerne, og jeg var selv så heldig å bli en av vinnerne! Blir spennende å få pakken og så finne ut hva jeg skal sy av stoffene. De ser ut til å passe godt sammen, så jeg må prøve å bruke dem alle i samme arbeid.
Takk for en morsom og inspirerende give away!

Bente-I like to QuiltBlog sagde ...

wow!!! det er jo helt fantastisk, TUSIND TAK Rosa!!!!
Jeg kan ikke fattet det og saa de lækre KF´s, jeg lover højt og helligt, at jeg nok skal bruge dem til noget flot ☺
KH
Bente
Mail kommer ;o)

Rosa sagde ...

Jeg har fået en sød hilsen fra Lone Nygaard, men da hendes navn og adresse står i kommentaren har jeg valgt at slette den og kopiere selve hilsnen her:

" Jamen - jamen - hvor er jeg da heldig - 2 gevinster og så flotte gaver - og mig der aldrig vinder og så elsker jeg tillige stitchery - wauuuhhh - 1000000 tak Rosa. Quilteglade hilsner fra Lone"

Grete sagde ...

Jeg lovet å gi deg andre ideer til å få gjort noe med dine UFOer. Her kommer to muligheter.
1). I de sygruppene jeg er med i, har vi innimellom UFO-lotterier. Vi tar med de UFOene vi har, eller et utvalg, og melder dem på i lotteriet. Så betaler vi 10 kr. pr påmeldte UFO. Innen en bestemt dato skal vi ha fullført og vist de ferdige UFOene. For hver ferdige UFO får vi et lodd. Ved fristens utløp holdes et lotteri og pengene vi betalte ved påmelding er brukt til premier. Disse UFO-lotteriene er et spark bak til å få fullført, små eller store prosjekter. Jeg tror mange sygrupper har slike, du kjenner kanskje til dem fra før?
2) Ei av damene i den ene gruppa jeg er med i, klaget over at hun hadde maaaaange UFOer, sikkert 35 - 40. Jeg foreslo at hun kunne lage et annerledes UFO-lotteri. Ta dem med på symøtet og la dem være gevinster i kveldens vanlige lotteri! Jeg mente det som en spøk, men hun grep muligheten og på neste møte hadde hun med 6 -8 av sine UFOer og loddet dem ut! Det var nok ikke store tepper slik som dine UFOer, men morsomt ble det i alle fall. Jeg vant en gevinst, og fikk laget meg pute til å ha med på lappemøtene-stolene der er klamme plaststoler! ......så om du ikke vil gjøre ferdig selv, er det altså andre muligheter! (lol)
Ha en fin dag videre!

Rosa sagde ...

Grete, det lyder rigtig sjovt.
Nu er jeg ikke med i nogen sygruppe, dels så er der lange ventelister her i Nordsjælland og dels er jeg ikke så god til at være i større forsamlinger (hørehandicap) - men det er da gode måder at få et spark i rumpetten på *lol*

Jeg ved så ikke lige om jeg ville kunne nænne at gi' mine quilts væk eller udlodde dem, heller ikke selv om de er ufærdige. Og dem jeg har som måske kunne loddes bort, er faktisk så dårlige og amatøragtigt lavet, så det ville jeg skamme mig over!

Men - jeg må se om jeg kan finde en lille sygruppe eller evt. lave en selv. Jeg er helt sikker på, der er masser af inspiration og hjælp når man er flere :-)
Tak for de fine råd!

Wendy sagde ...

Oh thank you so much! What a wonderful surprise and such a fantastic prize! I only hope that I could help with one of your WIPS! Can't wait to see how you choose to finish them off!

Rosa sagde ...

Don't worry, Wendy.
There will be a lot of victorious posts about these *lol*