marts 02, 2012

UFO no. 4 - Give Away

Read about this give away here and please come back and give me some good advice;-)
You can win very nice and not-so-secret-anymore prizes for your good ideas!

Læs om denne give away her og kom tilbage og gi' mig gode råd:-)
Husk, at du kan vinde fine og nu-knapt-så-hemmelige gaver for dine gode idéer!
This is the top, that stalled my UFO no. 2. Another hexagon quilt top - they are a favorite of mine.
This is me - going Kaffe Fassett NUTS!
You probably now know, that I love color. Really. But maybe sometimes I go overboard. (that was not a question!)
Now - I've hand pieced a lot more flowers to add to this, so it would not be a major problem to finish this top.
I just don't have a clue what to do with this!!!
Borders, quilting - even the backing fabric - all is in the dark for me.
When I look at it I feel happy because of the colors but then.. ... hmm... well... I'm completely empty for any ideas of what to do next.
For some reason I don't see this top being a square/rectangle. Maybe arranged and pieced haphazardly on top of a solid piece of fabric?
This is my most diffucult UFO to finish .. I have absolutely no idea what to do, where to go, how to proceed.Dette er quilttoppen, som fik UFO no. 2 ud på sidelinjen. Endnu en hexagon quilttop, en af mine favoritter.
Og dette er mig, der går Kaffe Fassett bananas!Det kan ikke længere være nogen hemmelighed, at jeg er vild med farver. Nogen gange går jeg måske en lillebitte smule over grænsen ( og nej, det var ikke et spørgsmål!)

Jeg har en del flere håndsyede blomster, så det vil ikke være det store problem at sy dem sammen.

Jeg har bare ikke den fjerneste ide om hvad jeg skal med den her!
Kanter, quiltning, selv bagsidestof har jeg ingen idé om.
Jeg bliver glad når jeg ser på den men så blir' det mørkt.... jeg er fuldstændig tom for idéer.
Jeg ser faktisk ikke den her top blive til en 'normal' firkantet/rektangulær quilt. Måske a-symmetrisk på en bund af ensfarvet stof? Jeg har praktisk talt ingen idéer om den her.
Det her er min "værste" UFO for jeg er helt gået i stå:-(

Idéer, please?

17 kommentarer:

Fru Olsen sagde ...

Nu er jeg jo vild med Kaffe Fasett og dermed også med mange "vilde" farver.
Jeg tror hvis jeg havde sådanne et stykke lækkert sammensyet liggende, ville jeg finde en stærk, så ensfarvet jeg kunne, og så lave den som kant, stadigvæk med hexagon og så en rækker "blomster" igen udenpå og så lade kanten være kantet....
Håber du kunne bruge min ide, det var nok sådan jeg ville lave den færdig, den smukke UFO
Hilsen Mette
http://framettesunivers.blogspot.com/

Grete sagde ...

Jeg synes du er helt fantastisk med farver! Og så flink med håndsøm!
Nå sier du ikke noe om størrelse på dagens UFO. Men min første -ville -tanke var å gjøre det samme som jeg foreslo for UFO 3, lage begge like store og ha dem begge i samme quilt, en foran og en bak, så har du et vendbart teppe.
Men de er begge så flotte at de fortjener å være forsider! Men hvor stor kan denne bli med alle blomstene du har? Kan du sy sammen slik at toppen får fasong etter et bord du har? Da ville jeg i så fall vrangsy den til vatt og bakstykke, for da vil den beholde sin ujevne kant. Eller vil du ha veggteppe? Sengeteppe?
Her ble det kanskje flere spørsmål enn svar!?

Helle sagde ...

Flot blomsterhave..og skønne stoffer.
Hvorfor ikke undlade en bort og lad quilten have den sekstakkede form i kanterne hele vejen rundt? Det er set før og er faktisk ret charmerende.
Bagsiden - smider du bare en rød med prikker på - vil se heftigt ud.
Og quiltning igen som med de andre hexagoner. God weekend søde Rosa

Rosa sagde ...

Grete, jeg kan lave den lige så stor den skal være, jeg har mange blomster syet og er ikke bleg for at sy nogle flere;-)
Jeg vil gerne ha' mine ufo'er færdige, men de skal først og fremmest være 'rigtige' før de erklæres parate til quiltning:-)

KirstenB sagde ...

Hvor er de skønne dine blomster.
Jeg har lavet et tæppe med disse blomster, dem quiltede jeg på en kant. Det så godt ud.
God weekend
Kirsten
Blog: Knude på tråden

lone nygaard sagde ...

Uha hvor den dog glad - vil den ikke bare være perfekt som dug. sy en ensfarvet pink på bagsiden uden kanter - lad blomsterne selv afslutte. Tænk hvor glad selv en gråvejrdag ved thebordet vil blive.
Jeg syns at stofferne er så smukke at de selv skal fortælle deres budskab.
Quilteglade hilsner fra Lone Nygaard

Annelise sagde ...

Hvad med at pille blomsterne fra hinanden igen - ja ja, jeg ved godt, det er et stort arbejde, men så lang tid tager det jo heller ikke med en god opsprætter!

Herefter kan du indsætte en lys, ensfarvet imellem, så tæpper bliver mere roligt. Den samme ensfarvede kunne så også bruges til kant.

Rosa sagde ...

Annelise, jeg har faktisk tænkt tanken. Måske lave en farvegradueret quilt med de mørkeste i den ene ende og så lysest modsat..jeg har masser af ensfarvede stoffer, som så kunne gradueres med som blomsternes farver skifter.
Lyder det tosset?

patchworker sagde ...

Jeg kan se, at jeg ikke var hurtig nok, men jeg skulle lige til gymnastik, men det korte af det lange er, at Annelise har foreslået det jeg ville. Jeg kan tilføje. at dine dejlig knaldfarver vil gøre sig med sorte stoffer imellem, som fremhæver farverne. Lade de lyse følge en assymetrisk kant, quiltes på en sort kant eller hvis det er muligt lade farver komme fra midten, med de lyse og ud til de mørkeste i kanten.
Hilsen Esther

Rosa sagde ...

Esther, jeg kan se de lyse inderst og så mørkere udad med sort imellem!!
Åh ha, det er godt med inspiration!
Det blir' jo til en quilt;-)
Jeg kan godt sige jer, at den her nærmest bare har været sådan noget 'nu-syr-jeg-bare' og så må vi se. Huhh.. det kan ikke betale sig. Lektien er lært:-)

karen sagde ...

Kaffe Fassett fabrics are very beautiful...as is your work here....

Bits of Stitching! sagde ...

Well, maybe... just maybe... it doesn't have to be a quilt or throw for a bed. It is so beautiful and rich that I see it as part of a living room or sitting area hanging on the wall or even perhaps as an area "rug", specially with no borders and letting the shape of the hexagons pop by adding no borders to it.
ps (don't know if it was suggested on previous comments already, since I can only speak and read english and spanish)

Bente-I like to QuiltBlog sagde ...

Hej igen,
som KF-stoff-fan er jeg naturligvis total begejsteret, så smukke blomster!!! Jeg synes dog ikke at blomsterne kommer til deres ret, når de sidder så tæt, derfor er jeg hel enig med Annelise, dog ville jeg nok ikke bruge hvikle som helst stoffer, men nogle af KF´s aborigines serie.
kh
Bente

Rosa sagde ...

Jeg er faktisk SÅ lettet:-)
Skønt at I siger, at den skal pilles op og laves om, det har jeg selv tænkt på så det føles helt rigtigt og ja, farverne skal afstemmes meget bedre.
Jeg er allerede ved at lede efter stof til bund:-)

Wendy sagde ...

I think it would be nicer the same shape as it is now... put it right sides together with a rectangular backing fabric and put it on a piece of wadding, sew round the edges, following the edges of the hexies, leaving a turning gap. Cut the backing and wadding to the same shape as the top, turn through and then quilt.

Anonym sagde ...

Hej Rosa.

Skønne KF stoffer som ma bliver glad af at se på.

Jeg ville som flere her dele blomsterne op afhængig af str. som enten enkeltvis eller 3 måske 4 sammen og så applikere ( håndsyning -usynlige sting ) dem på en sort bund og så quilte rundt langs med blomsterne men en sort tråd.

Jeg ville vælge en multi farvet stribet rullekant i KF stof og en storblomstret bagside /alternativt en prikket .

Jeg er spændt på at se hvad du vælger.

Mange hilsner
Lone

Anonym sagde ...

Ps. Jeg mente ikke det kun skulle være en blomt eller 3 eller fire sammen - den må gerne være en blanding af størrelser som strøet ud på det sorte bundstof.

Mange hilsner
Lone