april 23, 2012

Fabric for baby quilt

Jeg ejer kun nogle få, gammeldags og sølle babyagtige stoffer og de er godt gemt væk. Jeg har ikke tænkt mig at lede efter dem i dette årti;-)
Så vidt jeg husker er de gule og lyserøde med hvide kaniner og påskeæg på. Jeg får næsten kuldegysninger og mærker en stærk hovedpine på vej når jeg tænker på dem. Uff!

Så - jeg må selvfølgelig lave en moderne babyquilt. Og da det er til en dreng kan jeg heldigvis gå amok i mine grønne og blå nuancer og blande nogle få mønstrede stoffer i til at gi' det hele lidt 'pop'.

Nu er alt skåret og parat til syning - og det gik stærkt. Normalt kan jeg være uger om at skære stofferne ud men her stod jeg kun nogle få gange ved skæremåtten over to dage:-)
Hoppehoppe!



All cut and ready to sew
 

Mix of Kona cotton, Oakshott and Kaffe Fassett shot cottons.
 

I own only a few sad oldfashioned baby-quilt-relatated fabrics and they are tucked away somewhere I do not remember and don't want to know. As far as I recall they are yellow and pink with white bunnies and easter eggs on them. *shudder*
Man - I get goosebumps and feel a strong headache coming thinking about them. Yikes!

Of course I have to make a modern baby quilt. It's for a boy so I can play with my green and blue solids and throw in a few patterned pieces for some 'pop'.

All cut and ready for sewing.
Yippie!



edit april 24.: Link to the quilt I'm making - and the great tutorial!

6 kommentarer:

Grete sagde ...

Det blir en frisk og fargerik babyquilt!

Bente-I like to QuiltBlog sagde ...

Hej Rosa,
ja jeg ville faktisk sige det sammen som Grete, det bliver en frisk, flot og GLAD babyquilt. Jeg glaeder mig til at se mere ☺

Annelise sagde ...

Hvor spændende! Glæder mig til at se dit færdige resultat!

patchworker sagde ...

Den er jeg spændt på at se færdig.
Hilsen Esther

cauchy09 sagde ...

oh, it will be beautiful in those rich solids! good luck!

Brigitte sagde ...

Hmm, the colorful solids look so yummy! They will make a wonderful quilt!