april 20, 2012

Playing with stars

I går fik jeg skåret det meste af stoffet til et lille projekt: en babyquilt som min nabo skal ha'. Barnet er skam allerede født - jeg er ikke den hurtigste knallert på havnen, men bedre sent end aldrig.

At skære stoffer ud er nok det jeg mindst kan li'. Det er lidt problematisk at holde på både kniv og lineal og selv om jeg står fint ved køkkenbordet, som har den rigtige højde, så må der mange pauser til.
Og så kan man passende lege lidt med stjerner, når man nu sidder der i sofaen og hviler undersåtterne;-)fabric from Denyse Schmidt

Yesterday I cut most of the fabric for a small baby quilt for my neighbor.
Cutting fabric is not my favorite - its a bit difficult to hold the knife and the ruler and I need to take a lot of breaks.
So sitting on the couch resting I play with stars;-)

6 kommentarer:

Bente-I like to QuiltBlog sagde ...

wow, helt fantastisk hvordan du leger med mönstrene i stoffet, FLOT!
kh
Bente

Grete sagde ...

Spent på å se hvordan det babyteppet blir! Minner meg på at jeg må begynne på et par vogntepper, kanskje jeg når å bli ferdig før fødselene..... Men alt for mange ting jeg har lyst til, ser forresten ut til at du også har mange baller i luften på samme tid!
Ha en fin dag!

Rosa sagde ...

Grete, jeg har ikke vist i nærheden af hvad jeg har gang i - der er rigtig meget:-)
Jeg keder mig så let og skal hele tiden afprøve noget nyt.
Det er processerne der interesserer mig, at lære nyt - ikke så meget de færdige produkter, så meget har jeg da lært om mig selv :-)

Grete sagde ...

Jeg skjønner jo av alle innleggene dine at du har mye på gang! Og jeg er så spent på å se UFOene du presenterte i give awayen ferdige. De var jo så flotte!
Jeg liker egentlig å bli ferdig med produktene, men nå stopper det på to tepper for jeg må få kjøpt passende stoff til rammer, vatt og bakstykker. Så da får jeg vel sy babytepper før babyene kommer.....
God helg, kos deg med stjernene!

Cathi sagde ...

Beautiful stars!

patchworker sagde ...

Den leg har fået stjernene til at være de rene kalejdoskopper.
Hilsen Esther