april 17, 2012

Small paper piecing

"If you can't beat it, join it". Det gør jeg så.
I dag har Mr. RA (hr. Leddegigt) været på spil og drillende ødelagt alle mine planer. Næsten.
Så jeg spiller spillet og brokker mig ikke - ikke særligt meget, kun en lillebitte smule *hmpffff...*

Det blev til 5 små blå paper pieced 3½" squares - lavet af strips i forskellige bredder fra min store blå restebunke. Jeg har ingen planer for dem endnu, de kommer over i bunken til de andre, som jeg syr på de værste drilledage. Det er lette, små sager, som ikke kræver det store af hverken krop eller hjerne og selv om det går temmelig langsomt med at få ryddet ud i restestrimlerne, så er det små projekter, som alligevel gir' en god følelse af at ha' nået noget.
Og jeg burde virkelig overhovedet ikke brokke mig. Der findes tusindvis af kvinder med børn, jobs osv., der elsker at sy og som faktisk kun lige har den samme tid til at sy hver dag, som det har taget mig at sy disse 5 squares... så ingen grund til brok. Altid godt at ha' sine prioriteter på plads og kunne se det sår'n lidt udefra:-)


"If you can't beat it, join it".
I do. To-day Mr. RA found it enjoyable to tease me a lot - so I do what I can - I play the game almost without complaining *growl..*
Strip piecing 5 small 3½" blue squares was to-days accomplishments - I have no plans for them yet but they end up with the others I sew when Mr. RA is naughty and won't let me do what I've planned to do.
Its a slow process to kill al those strings but it is a nice, small project that gives me a good feeling of accomplishing something on such days.
I really should not complain. Thousands of women with kids, jobs etc who loves sewing barely have the time each day that I've spent on these 5 squares.
I need to go eat some humble pie...

6 kommentarer:

Grete sagde ...

Med så mange flotte blå stoff, ser ikke dette ut som et resteprosjekt. Men du samler tydeligvis også på små biter, 3,5" blokker er smått. God bedring med leddgikten, i morgen er det bedre!

Rachel sagde ...

Just smile sweetly and say "Thank you!"

Rosa sagde ...

Grete, det er en hel masse strips fra et gammelt projekt, som ikke rigtigt kom i gang. Og jeg må indrømme, at jeg ikke nænner at smide små rester væk, hvis de kan bruges til noget. De skal næsten støve, før de bliver skrottet *lol*
Tak for ønsket - og du har ret; i morgen blir' en rigtig go' dag:-)

Rachel, you are right :-)

patchworker sagde ...

En genial måde at bruge rester på, tak for ideen.
Jeg vil ønske dig mange gode dag, hvor gigten holder sig i ro.
Hilsen Esther

cauchy09 sagde ...

those little blocks are sweet. they'll be lovely in a miniquilt or a placemat.

yes, gratitude. it helps put things into perspective.

Rosa sagde ...

Esther - tak for dit ønske. I dag er meget bedre:-)


cauchy09 - you helped me with that perspective. Thank you and welcome to my blog:-)